Betoco Oy Palaute | Ajankohtaista | Yhteystiedot

Elementtien betonisaumausta ammattitaidolla jo 20 vuottaOTA YHTEYS

Betoco Oy
Uuhiniementie 478
35300 ORIVESI

Puhelin 0201 334 350

Sähköposti: asiakaspalvelu(at)betoco.fi  
      Avoimia työpaikkoja

Haemme kirvesmiehiä, raudoittajia ja betonityöntekijöitä.

Betoco Oy konsernin liikevaihto on n. 8 Meur, tulosta tehdään ja kasvu on kovaa. Yritys on toiminut vuodesta 1997. Olemme olleet suomalainen menestyjä-yritys jo useamman vuoden ajan.

Tarvitsemme nyt lisää tekijöitä joukkoomme. Etsimme rakennusalan todellisia osaajia, joilla on kokemusta ja näkemystä rakennusalan työtehtävistä ja reipas ote tekemiseen. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä

Haemme nyt erityisesti kirvesmiehiä, raudoittajia ja betonityöntekijöitä Pirkanmaalle, Uudellemaalle sekä Varsinais- ja Keski-Suomeen.

Tarvitsemme osaajia myös huhtikuussa 2018 alkavaan 46 asunnon kohteeseemme Tampereelle.

Urakkatyöskentelyllä mahdollisuus hyviin ansioihin.

Lisätietoja tehtävistä antaa tj. Antti Peltomäki, puh.0400 634 744 

Ota rohkeasti yhteyttä ja lähetä esittely itsestäsi osoitteella asiakaspalvelu@betoco.fi tai jätä hakemus täältä löytyvällä lomakkeella.

 


Betoco Oy:lle oikeus käyttää Avainlipputunnusta

Avainlippu-merkki myönnetään Suomessa valmistetuille tuotteille tai tuotetuille palveluille.

Avainlippu voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle. Lisäksi tuotteen tai palvelun kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Keskimäärin Avainlippu-tuotteiden kotimaisuusaste on yli 80 prosenttia.

Kotimaisuusaste tarkoittaa suomalaisten kustannusten osuutta tuotteen tai palvelun omakustannusarvosta. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen tai palvelun tuotantoon kohdistuvat kustannukset.

Palveluyritysten kohdalla on yrityksellä lisäksi oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin on sijaittava Suomessa.

Betoco Oy Avainlippudiplomi


Tiedote: Laskutusosoitteen muutos 1.5.2017

Olemme vaihtaneet verkkolaskujen välittäjää. Alla ovat uudet välittäjätunnustiedot.

Ostolaskut tulee lähettää käyttäen alla olevia tietoja 01.05.2017 alkaen.

Operaattorinamme toimii Maventa Oy/Visma Solutions Oy

Verkkolaskun vastaanottotiedot ovat seuraavat:

1) Laskunne lähettäjänä toimii operaattori:

OVT-tunnus 003710984015

operaattorimme välittäjätunnus 003721291126

2) Laskunne lähettäjänä toimii pankki:

OVT-tunnus 003710984015

operaattorimme välittäjätunnus DABAFIHH

Jollette voi lähettää ostolaskuja verkkolaskuina, voitte lähettää ne pdf-tiedostona sähköpostiin: laskut@tilijalaskentasp.fi tai postitse osoitteeseen:

Betoco Oy
Laskut
c/o Tili ja Laskenta S Peräkasari
Himminpolku 2 Liiketila
37500 Lempäälä

Lisätietoja: Tili ja Laskenta S Peräkasari
Sirpa Peräkasari
Puh: 040 5073 961
Email: sirpa@tilijalaskentasp.fi


Ystävällisin terveisin,
BETOCO OY


Betoco Oy saavutti Menestyjä 2016 maininnan

Betoco Oy on taloudellisen suorituskykynsä perusteella luokiteltu menestyjäyritykseksi. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius.

Tunnuslukuvertailujen perusteella yritys on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon. Menestyjä 2016 -luokitukset perustuvat tilikausiin, jotka ovat päättyneet 2015/06–2016/05.


Muutoksia sähköpostiosoitteissa

Sähköpostiosoitteemme päivittyvät. Vanha sähköpostiosoite myynti@betoco.fi poistuu käytöstä ja tilalle tulevat uudet osoitteet: tarjouspyynnot@betoco.fi ja asiakaspalvelu@betoco.fi

Jatkossa pyydämme lähettämään tarjouspyynnöt betonielementtien pystysaumauksista osoitteeseen tarjouspyynnot@betoco.fi ja kaikissa muissa asiakaspalveluun liittyvissä asioissa tavoitat meidät osoitteesta asiakaspalvelu@betoco.fi

Yhteystiedot-sivulta löydät aina ajantasaiset yhteystietomme.

 


Betoco Oy:lle on myönnetty Rala-pätevyys

RALA-pätevät yritykset toimivat markkinoilla pitkäjänteisesti

RALA-pätevyys perustuu yrityksen osaamisen ja resurssien, yhteiskunnallisten velvoitteiden hoidon sekä talouden tilan arviointiin. Pätevyyden edellytyksenä ovat:

1. Tekninen osaaminen ja resurssit
Yritys toimittaa näytöt toimialansa mukaisista, valmistuneista referensseistä sekä näytöt resursseista (toimialan edellyttämä henkilöstö ja kalusto). Referenssit saavat olla enintään viisi vuotta vanhoja. Lisätietona voi toimittaa näytöt laadunvarmistuksesta, ympäristöasioiden hallinnasta ja työturvallisuudesta.

2. Yhteiskunnalliset velvoitteet ja tilaajavastuulain tiedot
Yritys osoittaa olevansa ennakkoperintä- ja kaupparekisterissä sekä rekisteröity alv-tilittäjä ja hoitavansa verovelvoitteensa ja työntekijöiden eläkemaksut. Yritys valtuuttaa verohallinnon ja työeläkeyhtiöt luovuttamaan RALAlle tiedot velvoitteiden hoidon jatkuvaa seurantaa varten. Yritys antaa tiedot työnantajarekisteröitymisestä, soveltamastaan työehtosopimuksesta, toiminnan vastuuvakuutuksesta sekä tapaturmavakuutuksesta RALAan.

3. Talouden tila
Yritys toimittaa lainsäädännön ehdot täyttävät tilinpäätöstiedot kolmelta viime tilikaudelta.

Lue lisää os. http://www.rala.fi/palvelut/patevyys


Antti Peltomäki valittiin vuoden yrittäjäksi

FAKTAA: BETOCO OY/ANTTI PELTOMÄKI

- perustettu 1997
- yrittäjä Antti Peltomäki on ON KOTOISIN ORIVEDEN UUHINIEMESTÄ, hankki RAKENNUSALAN koulutuksen ammattikoulussa 80-luvun alussa
- aloitti BETONITÖILLÄ JA ERIKOISTUI elementtisaumaukseen, joka jatkuu edelleen
- Orivedellä alkamassa myös 1. oma kerrostalotyömaa
- työmaat: pääasiassa Helsinki, Tampere, Jyväskylä ja 100 km:n säteellä niistä
- viime tilikaudella 220 eri kohdetta, joissa yhteensä n. 4 000 asuntoa, lisäksi konttori-ja teollisuusrakennuksia, mm. SRV:n pääkonttoriin Espooseen kaikki betonityöt: raudoitukset, laudoitukset ja paikallavalut
- henkilöstöä n. 30, välillä ylikin
- pääkonttori Uuhiniemessä: Antin vaimo Satu Peltomäki hoitaa TALOUSHALLINNON
- perhe: vaimo, jo aikuinen poika ja 16-vuotias tytär
- harrastukset: maakuntakomppania, lentopallo


Oma kerrostaloprojekti on iso, mutta luonteva hyppy


Elinvoimaa kotikuntaan

- Orivesi on kuitenkin kotipaikkani ja meillä on töissä paljon miehiä täältä. Haluan  kenittää omaa kuntaa ja saada tänne väkeä ja elinvoimaa.

Hintatasokin Orivedellä on ihan eri luokkaa kuin Tampereella ja sen välittömässä läheisyydessä, Kangasallakin saa melkein tonnin neliölle laittaa lisää.

Suunnittelijaksi on pestattu nimekäs arkkitehtuuritoimisto Helamaa-Heiskanen, ja tavoitteena on tavanomaista korkealaatuisempi lopputulos. Siitä viestivät paikallavaluholvit, vahvat väliseinät sekä erityishuomio äänieristykseen ja energiankulutukseen. KERROSTALO RAKENNETAAN LAADUKKAISTA MATERIAALEISTA.

Pienillä asunnoilla paras kysyntä

Asuntoja taloon on tulossa 26, ja kolmannesta kerroksesta lähtien luvassa on järvinäköala. Pienistä asunnoista on kovin kysyntä, joten aika paljon tulee kaksioita, ja 4 kolmiota.

Elementtisaumausta, josta yritys taipaleensa aloitti, ei suinkaan ole unohdettu.

- Valuhommissa olemme Suomen suurin toimija, mutta omalla tuotannolla saadaan kasvua ilman, että HENKILÖSTÖMÄÄRÄÄ PITÄÄ KOHTUUTTOMASTI kasvattaa, Peltomäki järkeilee.

Toisaalta hän muistuttaa, ettei kasvu ole itsetarkoitus. Tällä porukalla hommia tehdään jatkossakin, ja putki-, sähkö-, maalaus- ja maanrakennustyöt otetaan ulkopuolelta.

Kasiin ei tyydytä

Pääasia on, että pystytään sovitut työt tilaajien kanssa tekemään niin, että aikataulut ja laatu pitävät.

- Kun ikää tulee lisää, on vieläkin tarkempi siitä, että työt tehdään sovitusti. Jo 5 vuotta sitten päätettiin että yritetään ottaa etumatkaa kilpailijoihin ja lähdettiin itse parantamaan laatua. Ote on hurja, ja haluamme kaikin keinoin varmistua, että tilaaja varmasti on kaikkiin osa-alueisiin tyytyväinen. Että jos mestarilta kysytään, hän sanoo kympin suoritukseksi - kasiin ei tyyydytä.

Itse hän ei juuri enää haalareita päälleen vedä, vaan kiertelee työmaita ja toimii yrityksen YHTENÄ myyntimiehenä.

Operatiivisen vastuun kantavat 4 työnjohtajaa, jotka järjestelevät aikatauluja. Onhan Betocolla tälläkin hetkellä noin 50 työmaata menossa. Joustavuutta löytyy tarvittaessa, ja miehet lähtevät kauemmaskin töiden perässä.

- Tärkeintä tässä firmassa ovat motivoituneet työntekijät ja työnjohtajat sekä hyvä henki, Peltomäki listaa.

Kannustaen liikkumaan

Systeemi, jolla toimitaan, on yhdessä rakennettu sillä mielellä, että halutaan olla parhaita siinä, mitä tehdään. Yhteishenkeä lujitetaan eri tavoin ja ihmisiä kannustetaan terveisiin elämäntapoihin:

- Liikuntahallille on kortteja, tarjotaan ilmaiset kuntosalikäynnit ja tupakanpolton lopettamisesta saa 500 euron palkkion.

Peltomäki tuntee vastuuta myös nuorten saamisesta alalle.

- Osaltamme koetetaan palkata nuoriakin oppiin, sillä eihän työvoimaongelmaa KOKONAAN ratkaista tuomalla SUOMEN RAJOJEN ULKOPUOLELTA työntekijöitä. On uskottava, että tätä työtä tehdään myös 10 vuoden kuluttua. Kun rehellisesti toimitaan, pystytään edelleen palkkaamnaan suomalaista työvoimaa ja maksamaan niin, että palkalla voi pärjätä. Tässä firmassa  ulkomaalaisilla on sama palkka kuin suomalaisilla.

- Työntekijöitä on Kittilää myösten. On myös Virosta ja Ukrainasta tulleita, he ovat olleet jo 10 vuotta, joten meillä ei tarvita tulkkia. Venäjää osaavasta ukrainankielisestä työntekijästä on ollut paljon hyötyäkin, hän on auttanut tulkkauksessa.

Kahdeksan tuntia alkaa jo riittää

Tänä päivänä Peltomäki tekee normaalia 8-tuntista päivää, mutta aikanaan kun oli firman juuri perustanut, hän saattoi painaa jopa 70 - 80 tunnin työviikkoa. Nuorena sitä jaksoi.

Harva Betocon kokoinen YRITYS ja tuskin muita valutöihin erikoistuneita on mukana RALA-järjestelmässä. Lyhenne tulee sanoista rakennusalan laatu. Siihen on menty, koska useimmat yrityksen tilaajista ovat isoja yrityksiä.

- Meidän tilaajia ovat ennen kaikkea isot rakennusliikkeet, ja niiden suuntaan haluamme olla mahdollisimman läpinäkyviä.

Mitä olisit ehkä nykyisillä tiedoilla tehnyt toisin?

- Mitä olen lukenut näistä Jobseista ja muista nimekkäistä MENESTYJISTÄ: ihmisen on myös tehtävä virheitä ja opittava niistä, ei voi muuten menestyä.

Teksti: Oriveden Sanomat / Anne Kotipuro 
Toteutus: Mediatoimisto Crazy Mama